Belgienii au rămas mască după victoria României de la EURO 2024! Cine a fost „patronul” din teren

România a uimit o lume întreagă după victoria împotriva Ucrainei, scor 3-0, în debutul la EURO 2024. După fluierul final, presa din Belgia a făcut o scurtă analiză a meciului și au evidențiat punctele forte ale selecționatei lui Edi Iordănescu.

Presa din Belgia, uimită de trei jucători

Belgia este următorul adversar pe care „Tricolorii” îi vor întâlni în a două etapă a EURO 2024, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00. Acesta va fi un test extrem de important pentru naționala lui Edi Iordănescu în contextul în care Belgia a pierdut luni seara surprinzător cu Slovacia, scor 0-1.

La finalul partidei, belgienii s-au arătat uimiți de evoluția jucătorilor din România și au scos în evidență prestația a trei jucători din primul 11 al lui Edi Iordănescu.

„În cadrul naționalei României este dificil să evidențiezi un singur om. Radu Drăgușin a fost patron în apărare, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a strălucit cu golul său. Jucătorul de bandă Dennis Man a fost, de asemenea, important cu cele două pase decisive.

Ucraina, care a fost foarte slabă, își ia adio de la victorie atunci când Marin și Drăguș măresc avantajul după pauză. După aceea, România a avut meciul complet sub control. Cei trei marcatori au un trecut în Jupiler Pro League. Nicolae Stanciu s-a remarcat la Anderlecht, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș au evoluat la Standard. În lot au mai fost încă 6 jucători care au evoluat în competiția belgiană.” au transmis cei de la sporza.be.

Sergiy Rebrov, uluit de prestația echipei lui Edi Iordănescu

Sergiy Rebrov a apreciat la finalul meciului România – Ucraina 3-0 din Grupa E de la EURO 2024 că nimeni nu s-ar fi gândit înaintea jocului la o astfel de desfășurare de forțe.

Selecționerul ucrainean s-a arătat, în mod evident, nemulțumit de faptul că jucătorii săi nu au reușit să își creeze ocazii mari de gol, în ciuda faptului că au controlat mare parte din joc în termenii de posesie a balonului.

„În mod evident, au fost părți diferite în acest joc. Noi am avut posesia, dar nu am reușit să ne creăm ocazii de gol. Nimeni nu se aștepta la un astfel de rezultat.

Avem un meci foarte serios în față contra Slovaciei. Avem nevoie să vorbim despre noi înșine și să fim gata pentru următorul joc. România este o echipă bună. Am spus asta la conferința de presă de ieri, este o națiune de fotbal.

Știu cum să joace fotbal și au arătat asta astăzi. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, cel cu Slovacia.” a spus Sergiy Rebrov, citat de sport.ua.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare