Belgienii atacă fără milă „Tricolorii” înaintea de EURO 2024! Ce au declarat aceștia înaintea duelului cu elevii lui Edi Iordănescu

România și Belgia se vor întâlni sâmbătă, 22 iunie, în etapa a 2-a a Grupei E, de la EURO 2024.

Partida se va disputa la Koln, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe SportpeSurse.ro.

Marc Degryse, „România nu înseamnă nimic!”

Fostul internațional belgian, Marc Degryse (58 de ani) a prefațat duelul dintre naționala României și reprezentativa Belgiei, de la Campionatul European. Fostul atacant al Belgiei este de părere că naționala pregătită de Tedesco este, fără discuții, superioară României.

„Există posibilitatea, o șansă bună chiar, ca jucătorii noștri să nici nu fie testați în faza grupelor. Am văzut ultimele meciuri amicale ale României și, din perspectiva mea, asta nu înseamnă nimic pentru Belgia. România nu înseamnă nimic!

Dacă vom juca finala EURO 2024? Aceasta e și intenția. Pe hârtie, alte echipe sunt mai puternice, dar uneori nu stă în picioare calculul ăsta.

Deși rămânem Belgia, cu stilul nostru, trebuie să fim creativi în Germania, să inovăm. Câteodată, încerci să câștigi partidele într-un mod diferit” a declarat Marc Degryse, conform golazo.ro.

Dan Petrescu este optimist înaintea meciului România-Ucraina!

Dan Petrescu (56 de ani) nu poate sta fără să nu se gândească la fotbal! Aflat la conferința de presă înaintea startului de pregătire la CFR Cluj, tehnicianul a declarat că așteaptă cu nerăbdare turneul european. Antrenorul a oferit și un pronostic pentru meciul dintre România și Ucraina.

Dan Petrescu a vorbit și despre șansele României la turneul final, iar acesta a declarat ca evoluțiile de la EURO vor fii diferite față de ce au văzut fanii în ultimele meciuri amicale ale „Tricolorilor”.

„Sunt convins că majoritatea nu au încredere în națională. Deși, la câți fani au venit la antrenamente, nu pare așa. Meciurile amicale nu se pun. Mai ales când joci cu adversari mai slabi valoric, precum Bulgaria și Liechtenstein. Ei se apărau, tu trebuia să-i ataci.

Însă la Euro va fi altfel. Ucraina ne va ataca pe noi, fiindcă individual, are jucători mai buni decât noi. De fapt, toate cele 3 advesare din grupă stau mai bine decât România la individualități. Uitați-vă la jucătorii lor, la ce echipe de club joacă și unde sunt ai noștri.

E diferență mare, ăsta e adevărul. Dar antrenorul naționalei noastre a creat o echipă. Iar echipa asta ne-a dus la Euro. Nu știu dacă ceilalți au reușit asta. Iar în fotbal, dacă ai spirit de echipă, e cel mai important. Mai important decât orice. Și de aceea eu văd cel puțin un rezultat de egalitate în primul meci, cu Ucraina” a declarat tehnicianul lui CFR Cluj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare