Becali ordonă, Reghe execută: Steaua, cu rezervele în Cupă!

697
0
Share:

Relația de prietenie dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf a trecut de la „e fratele meu mai mic” la „e normal să primească ordine de la stăpân”.

5.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FC VIITORUL CONSTANTA 1-4,LIGA 1 (19.05.2013)

A fost de ajuns un 1-1 cu Dinamo pentru ca Gigi Becali să uite de orice amiciție cu Reghe și MM. Pe amândoi i-a pus la punct ieri dimineață, într-o intervenție televizată, însă parcă mai abitir a fost umilit antrenorul principal.
Întrebat despre meciul din Cupa Ligii cu Astra, programat miercuri, la Giurgiu, Gigi Becali a răbufnit: „Cupa Ligii trece în planul 7, în planul 25. Niciunul dintre jucătorii de bază nu va fi titular, pe teren vor fi numai rezerve! Să demonstreze că merită să fie jucători la Steaua”. Și pentru ca mesajul transmis băncii tehnice să fie clar, latifundiarul i-a arătat lui Reghecampf cât de mult îl prețuiește: „Asta e strategia mea, nu că impune ceva Becali… E normal să primești ordine de la stăpân! Nu poți să decizi tu ce vrea clubul ăsta. Clubul ăsta vrea titlul și participarea în Liga Campionilor”. Ca fapt divers, și Marius Șumudică a anunțat că va proceda la fel: „Nu vreau să se creadă că nu respect competiţia, dar în Cupa Ligii nu veţi vedea niciun titular de la Astra. Niciunul dintre cei care va juca în campionat nu va fi miercuri pe teren!”.

Share:

Leave a reply