Sign in / Join

Becali: „Nu mă interesează niciun desen, nicio emblemă!”

556
0
Share:

Sperau ca prin atitudinea lor să-l convingă asupra importanței pe care o are emblema pentru un club de fotbal, însă Gigi Becali nici nu vrea să audă despre așa ceva.

becali

La primul meci pe Arena Națională cu 50.000 de oameni în tribune, Becali a uitat și de emblemă, și de războiul cu Clubul Sportiv al Armatei, și de tot. Nu l-a mai interesat decât suma încasată de pe vânzarea biletelor. Un calcul simplu, care îi arată latifundiarului că suporterii Stelei iau cu asalt Arena Națională și dacă joacă FCSB, un club fără istorie, fără siglă și cu un palmares aflat sub litigiu. E frumos fotbalul cu 50.000 de spectatori. Venea lumea la meci pentru desen? N-ai nevoie de desenul ăla. Lumea n-are nevoie de desen. Nu vor fura de la Becali mii sau milioane de euro, nu mă interesează un desen”, a răspuns Gigi Becali la întrebarea legată de emblema Stelei, revenită în proprietatea CSA.

Referitor la derby-ul cu Dinamo, Becali afirmă că se așteaptă la un meci mare făcut de Alex Chipciu: „Toată lumea spune că, valoric, noi suntem mai buni. Se poate întampla orice. Meciul ăsta nu e atât de important pentru clasament, noi trebuie să batem Astra. Eu îmi pun cea mai mare încredere in Chipciu, pentru că trebuie să vină şi rândul lui”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER