Becali anunță REVOLUȚIA la Steaua!

1011
0
Share:

La Steaua urmează schimbări majore, cel puțin în privința vestiarului. Dacă la nivelul staff-ului tehnic lucrurile încă nu sunt clare, este cert că Gigi Becali va renunța la câțiva dintre jucătorii care s-au specializat în lustruirea băncii de rezerve.

becali

Becali a anunţat că vor exista mai multe modificări la Steaua, printre care aducerea unui atacant, dar şi plecările lui Râpă, Papp, Kharja, Bourceanu, Gebhart şi Marica. Steaua a pierdut titlul în faţa Astrei, dar Gigi deja se gândește la sezonul viitor și spune că a conturat planul pentru atacarea titlului în următoarea ediție a Ligii 1. Latifundiarul se laudă că va transfera un atacant din Europa, însă a refuzat să-i dea numele. „Dacă lua Dinamo titlul, mă ofticam. Dar ce treabă am eu cu Astra? Nu aveam eu chef să mă duelez în vorbe cu Şumudică. El a fost obraznic. Dacă aşa a fost să fie, ce să fac? Mie nu-mi pare rău de ce fac în viaţă. Aşa cum am gândit, aşa a fost şi s-a terminat”, a declarat Gigi.

„Astra nu va trece de turul 3”

„Prezentul şi viitorul contează”, este convins Becali, care dă asigurări că Astra nu va trece de turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „O să vedem viitorul, că ei nu au câştigat nimic. Fotbalul se joacă pentru a câştiga campionatul şi pentru a face bani. Fotbalul în România se joacă pentru a juca în cupele europene. O să vedeţi cum va fi. Faceţi o analiză cu cine pot cădea ei şi cu cine putem cădea ei. S-ar putea să picăm noi cu o echipă mai uşoară decât ei. Astra poate cădea cu o campioană care este cap de serie. Dacă este cap de serie, înseamnă că este campioană, a participat în cupele europene şi are experienţă. Deci va pica cu o echipă puternică. Nu cred că vor trece de turul trei”.

Atac la „specialiști”!

Pe Gigi Becali, cel mai mult l-a deranjat „meciul cu Lignitul Oltenia”. De ce? „Nu a fost problemă că n-am câştigat, ci că nu jucăm nimic”. De la această declarație, latifundiarul s-a pornit într-un atac subtil la adresa managerului Mihai Stoica și a antrenorului Laurențiu Reghecampf: „Specialiştii Reghe şi cu Meme mi-au spus că nu am jucat bine pentru că n-avem atacant. Atacantul rezolvă problema echipei. Deci, luăm atacant! Din Europa îl luăm. Eu nu mai ştiu fotbal. Nu e normal să mai fac încă o încercare? Să aduc un atacant, că spun ei că n-avem atacant şi că de-aia nu jucăm. Ei mai spun că mai e nevoie de un mijlocaş lângă Pintilii. Păi, avem şase mijlocaşi. Voi renunţa la Kharja şi Bourceanu şi rămân patru. Meme Stoica şi Reghecampf garantează pentru acest atacant”.
La capitolul plecări, lucrurile sunt clare: „Ce să mai facă Marica? Tamaş e la echipa naţională. Sunt vreo şase jucători care trebuie să plece. Dacă nu pleacă, nu vor face antrenament cu echipa. Se vor antrena pe acolo. Este adevărată lista cu Bourceanu, Papp, Kharja, Râpă, Gebhart… La revedere și cu cei care sunt împrumutaţi, adică Alcenat, Ştefănescu, Chitoşcă, Tudorie, Iancu, Pârvulescu… Cu toţii pe bancă, acolo, la Herăstrău. Eu vreau să-i luăm pe Răzvan Marin şi Florin Tănase pentru cupele europene. Dacă vom intra în grupele Ligii, dăm un preţ, dacă intrăm în grupele Europa League, dăm alt preţ”.

Share:

Leave a reply