Sign in / Join

Becali aduce la Steaua un atacant de 4 milioane de euro

854
0
Share:

Lovitura pe piata transferurilor pregatita de Gigi Becali: Steaua negociaza imprumutul unui fotbalist de la FC Porto!

steaua

Finanţatorul vicecampioanei a dezvăluit că alesul este sud-coreeanul Hyun-Jun Suk, atacant cotat la 4 milioane de euro, cu şase selecţii în echipa naţională.

  • Suk a avut un sezon slab la FC Porto, cu un singur gol marcat în 9 partide.

“Mi se pare ca este un atacant japonez de la FC Porto. Vor să-l dea împrumut, au dat pe el două milioane jumătate când l-au cumpărat. Bravo, coreean, nu japonez! Ăsta este atacantul despre care Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf spun că e cel mai bun dintre toţi şi ni-l dau împrumut cu drept de cumpărare. MM si Reghe au zis că, dacă-l luăm pe el, nu mai avem nevoie de atacant”, a dezvaluit Gigi Becali.

Sapte echipe pana la 24 de ani

În vârstă de 24 de ani, Suk a fost crescut de Yongin City, apoi a trecut pe la Ajax, Maritimo, Al Ahli, Nacional Madeira şi Vitoria Setubal, de unde FC Porto l-a cumpărat în iarnă pentru 1,5 milioane de euro. Un vârf cu talie (1.90 m şi 83 km), Suk are şase selecţii în naţionala Coreei de Sud şi a marcat un singur gol în cele nouă meciuri pe care le-a prins în tricoul lui FC Porto în acest sezon. La 24 de ani, sud-coreeanul este cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER