Bayer Leverkusen i-a decis viitorul lui Florian Writz! Unde va juca viitorul star din sezonul viitor

Florian Writz (21 de ani) a avut un sezon de vis în tricoul celor de la Bayer Leverkusen. Tânărul star a fost unul dintre jucătorii de bază de care Xabi Alonso s-a folosit în acest sezon.

Florian Writz, netransferabil de Bayer Leverkusen

După un sezon în care care a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Bundesliga, Writz a atras atenția multor echipe de top care se luptă pentru semnarea sa.

Neamțul a înscris 18 goluri și a oferit 20 de pase decisive la echipa de club în stagiunea recent încheiată. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Florian Writz este cotat la 130 de milioane de euro.

În ultimul timp, presa internațională a anunțat că Real Madrid s-a alăturat echipelor care se luptă pentru transferul puștiului de 21 de ani.

Potrivit jurnalistului renumit Fabrizio Romano, decarul de la Leverkusen este declarat netransferabil, cel puțin în această vară.

„Bayer Leverkusen a transmis foarte clar că Wirtz nu este de vânzare în această vară. Xabi Alonso a stat de vorbă cu el, iar jucătorul i-a oferit garanții că nu va pleca în această fereastră de mercato. Pentru moment va rămâne la Leverkusen, însă în vara anului 2025 ar putea fi o situație diferită.

Bayern Munchen rămâne un club mereu atent la jucătorii de top în Germania, în timp ce formațiile din Anglia sunt și ele pe fază, chiar dacă pentru moment situația este liniștită. E adevărat, există apreciere din partea lui Real Madrid, oamenii de acolo simt că Wirtz s-ar potrivi pe stilul lui Real.

De asemenea, Deco, directorul Barcelonei, este un mare admirator al lui Wirtz. Însă, problemele legate de fairplay-ul financiar fac ca un astfel de transfer să fie imposibil.

Cred că va conta foarte mult și ceea ce se va întâmpla cu Xabi Alonso. Dacă într-o zi va ajunge antrenor la Real Madrid, mă aștept să forțeze transferul lui Wirtz acolo. Totuși, pentru moment va continua și el la Bayer Leverkusen, astfel că rămâne de văzut ce se va întâmpla vara viitoare”, a spus Fabrizio Romano.

Aleix Garcia, fostul fotbalist de la Dinamo, a fost prezentat oficial de Bayer Leverkusen

După o jumătate de sezon petrecută la Eibar, Garcia a ajuns la Girona, iar din acel moment cariera lui a intrat pe o pantă ascendentă. Mijlocașul central a ajuns căpitan la micuța grupare din Catalunya. Acesta a fost convocat în premieră la echipa națională a Spaniei. În sezonul recent încheiat a avut o contribuție semnificativă la performanța istorică realizată de formația sa.

Despre această mutare se vorbește în presa din Vestul Europei deja de câteva săptămâni bune. În cursul zilei de joi transferul a fost în sfârșit anunțat în mod oficial de cei de la Bayer Leverkusen. Din primele informații, se pare că această afacere s-a perfectat în schimbul sumei de 18 milioane de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare