Basarab Panduru laudă jucătorii FCSB: ‘Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Dennis Man sunt niște jucători foarte valoroși’

42
0
Share:

Fostul mare jucător român, Basarab Panduru, a declarat că Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Dennis Man sunt niște jucători foarte valoroși în fotbalul românesc, potrivit Mediafax.

Panduru a spus despre cei trei jucători ai FCSB-ului că sunt fotbaliștii pentru care ar merge pe stadion să urmărească o partidă sau cu care și-ar cumpăra un tricou.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

”În prima repriză a meciului FCSB – Dinamo, Coman a fost excepţional. A făcut una dintre cele mai bune reprize cred că din ultimii mulţi ani. Alt jucător pe care îl văd că are tehnică şi are nişte lucruri peste medie este Moruţan. Nu ştiu ce o să se întâmple cu Moruţan în momentul ăsta, dar mi se pare că este omul… Mai vorbeam noi, sunt câţiva jucători pentru care te-ai mai duce la un moment dat la stadion, ţi-ai cumpăra un tricou poate, aştepţi să mai facă o fentă”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Panduru a vorbit și despre Dennis Man: “Alt jucător de la care m-aş aştepta să facă ceva este Man. Şi acolo mi se pare că este calitate. Doar că în momentul ăsta, Coman este mult mai puternic fizic şi decât unul şi decât celălalt”.

În ultima etapă din Liga 1, FCSB a remizat cu Dinamo București, scor 1-1.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER