Sign in / Join

Barcelona, în pragul dezastrului după eliminarea din Ligă!

521
0
Share:

Atletico Madrid a produs șocul ediției 2015/ 2016 a Ligii Campionilor: a eliminat deținătoarea trofeului, FC Barcelona, în faza sferturilor de finală!

Leo Messi

Favorită să câștige competiția și în acest sezon, trupa catalană s-a umplut de penibil în returul de pe Vicente Calderon. A început jocul cu o atitudine superioară (trageri de timp, lamentări, driblinguri inutile etc) și l-a încheiat în genunchi, cerșind un penalty arbitrului italian Nicola Rizzoli.
Atletico Madrid s-a impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Antoine Griezman, în minutele 36 și 88, ultima reușită venind din lovitură de la 11 metri (henț în careu comis de Andres Iniesta).

Cu un Messi inexistent și un Neymar aflat cu gândul la Paris și la banii arabilor care conduc PSG, Barcelona părăsește încă o dată Liga Campionilor încă din faza sferturilor de finală. Iar finalul de sezon poate fi și mai negru, căci avansul în fruntea Primerei Division este acum de numai 3 puncte față de principala urmăritoare, aceeași Atletico.

În cel de-al patrulea „sfert” al UCL, Bayern a scos un 2-2 la Lisabona, pe terenul Benficăi, egal suficient pentru a bifa încă o calificare în semifinale. Rămase în cursă pentru trofeul Ligii Campionilor sunt Bayern Munchen, Real Madrid, Atletico și Manchester City.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER