Balerina ascunsă a lui Gino Iorgulescu i-a dăruit un alt copil. Președintele LPF are un băiat cu o dansatoare din Italia

Pe lângă Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu mai are un fiu, în Italia. Idila cu fosta balerină, Aurora, s-a rezultat cu încă un fiu pentru șeful LPF.

Gino Iorgulescu și balerina ascunsă

În urma unei idile avute cu Aurora Afodorci, o fostă balerină de la Teatrul Tănase, stabilită în Italia, fostul mare fotbalist mai are un fiu, Alexandru Antonio (33 de ani).

În 2010, fosta iubită a lui Gino Iorgulescu a făcut publică această informație, iar presa și-a făcut treaba și a dat de veste lumii.

„Aurora Afodorci, fosta iubită a lui Gino Iorgulescu din anii ‘80, şi Alexandru Antonio, fiul fostului preşedinte al lui FC Naţional, locuiesc la Roma. Fostă balerină, Aurora a rupt orice relaţie cu Gino în 1994, când trebuia să se căsătorească cu acesta, dar ex-fotbalistul a început altă relaţie. Povestea de dragoste dintre Iorgulescu, atunci jucător la Sportul, şi Aurora, balerină la Teatrul Tănase, a început acum aproape 30 de ani. Relaţia a fost una normală, deşi Iorgulescu era însurat.

Ruptura a intervenit după ce femeia a decis să emigreze în Italia, urmându-şi familia. Însărcinată, Aurora păstrează secretul şi naşte, în octombrie 1986, un băiat pe care l-a numit Alexandru Antonio, după numele tatălui lui Gino. Secretul ajunge târziu la urechile lui Iorgulescu, prin intermediul unei prietene comune, şi fostul internaţional o caută pe fosta sa iubită în timpul unui cantonament al echipei sale efectuat în “Cizmă”” a declarat ziarul Libertatea.

Anunțul de ultimă oră făcut de Gino Iorgulescu, președintele LPF

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a făcut un anunț crucial pentru demersul ultrașilor de modificare a Legii 4/2008, privind combaterea violenței pe stadioane.

Concret, se dorește în principal modificarea articolului care reglementează în prezent introducerea și folosirea materialelor pirotehnice pe stadioane. Gino Iorgulescu s-a poziționat în favoarea acestui demers.

„Toată atmosfera asta frumoasă care se creează pe stadioane, mai ales de către suporterii echipelor gazdă, ca să nu mai vorbim dacă sunt suporteri şi de o parte şi de alta, duce la creşterea spectacolului fotbalistic. Apropo de asta, noi încercăm să facem o modificare a Legii 4 referitoare la torţe şi fumigene. Peste tot în lume se dă cu torţe şi fumigene, cu artificii. Lucrăm la o modificare, astfel încât să se permită aceste materiale pirotehnice, dar să fie monitorizaţi şi autorizaţi cei care le folosesc şi să nu intre în terenul de joc. Pentru că toată această atmosferă creează un stimulent pentru echipe şi pentru fotbal.

Eu cred că trebuie vorbit la un nivel mai sus, la prim-ministru sau la oamenii care pot lua această decizie. Eu o să încerc să iau legătura, să găsim o soluţie, pentru că peste tot se întâmplă, după cum aţi văzut. La noi, dacă e fructul oprit, mai rău se întâmplă. Nici nu e normal să îi condamni şi să îi arestezi pe suporteri… De asta zic că trebuie modificată şi până la începerea campionatului încercăm să facem chestia asta” a declarat președintele LPF, potrivit Agerpres.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare