Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret. Tânărul devenit faimos în România după ce a fost promovat de patronul FCSB e cap de familie

„Fiul” lui Gigi Becali, Marian Ursea, s-a căsătorit, iar totul a fost făcut în secret. Băiatul „adoptat” de patronul de la FCSB, acum 12 ani, are acum propria lui familie.

„Fiul” lui Gigi Becali s-a căsătorit în secret!

În urma evenimentelor tragice şi dramatice din viaţa lui, Maria Ursea a fost crescut doar de bunica lui. După atâtea greutăți, acesta și-a îndeplinit visul de a deveni artist de muzică populară.

Acum Marian Ursea e bărbat în toată regula, are 24 de ani, e căsătorit şi chiar are un copil cu soţia lui.

Artistul a susținut că Gigi Becali a fost alături de el în fiecare moment al vieții sale. Pe parcursul tinereții, patronul de la FCSB i-a angajat o bonă şi s-a asigurat că lui Marian nu îi lipsea nimic.

Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor.” a declarat Maria Ursea, pentru bzi.ro.

În vara lui 2012, Gigi Becali afla despre povestea tristă a băiatului. Milionarul din Pipera a fost la el acasă i i-a promis că va fi el, de atunci, tatăl lui şi s-a ţinut de cuvânt.

De acum, eu sunt tatăl tău şi nu o să-ţi lipsească nimic.” i-a transmis atunci patronul de la FCSB.

Gigi Becali, afacere de milioane de euro

Gigi Becali ar fi semnat deja un antecontract cu un miliardar belgian pe nume Christian Dumolin, un afacerist cu o avere estimată la 652.000.000 de euro. Potrivit Profit.ro, pe unul dintre terenurile patronului de la FCSB urmează să fie construit un cartier de lux, care va cuprinde 58 de vile și 24 de apartamente, pe o suprafață de 3 hectare.

Despre afacerea de 12 milioane de euro a lui Gigi Becali a vorbit Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a venit cu dezvăluiri neștiute. Acesta a declarat că patronul FCSB-ului își poate umple și mai mult conturile în următoarea perioadă.

„Gigi are de partea lui pământul. Ce mare brânză e un complex cu 58 de vile și 24 de apartamente, costă 25 de milioane. Nici nu e mult (n.r. 12 milioane de euro pe care i-au plătit belgienii lui Gigi Becali), i-au dat pe pământ.

Eu nu am nicio valoare și am luat în ultimii doi ani pământ de șase milioane și ceva de euro, dar ăia care sunt multimilionari. Ce contează 12 milioane la ei? Dacă cumperi pământ de 12 milioane de euro înseamnă că faci construcții de cel puțin 50 de milioane.” a declarat Dragomir, portivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare