Băiatul bun s-a făcut rău! Daniel Niculae critică numirea lui Neil Lennon și numește cea mai bună variantă pentru Rapid

Demis de la Rapid, Daniel Niculae (41 de ani) critică decizia lui Dan Șucu de a-l instala pe Neil Lennon (52 de ani) ca antrenor al Rapidului. Viorel Moldovan (51 de ani) i-a luat locul lui ”Nico” în postul de președinte.

Daniel Niculae a fost demis de la Rapid în urma scandalului ”Pyro” și a rezultatelor catastrofale care i-au urmat acestuia, în playoff-ul sezonului recent încheiat. Ex-atacantul a fost numit ”băiat bun” de Dan Șucu și trimis la plimbare. În locul lui a fost ”reactivat” Viorel Moldovan, revenit în Giulești.

Daniel Niculae crede că Marius Șumudică ar fi fost cea mai bună variantă pentru Rapid

Dan Șucu a declarat că vrea revoluționarea clubului. L-a chemat pe nord-irlandezul Neil Lennon, pentru a aduce rigoarea nordică în patosul din Giulești.

Nu toată lumea este de acord cu omul de afaceri. Daniel Niculae crede că ar fi fost momentul revenirii lui Marius Șumudică. Totul, deși Niculae și Șumudică nu sunt deloc în cele mai bune relații.

”Au fost mai multe propuneri. A mai fost o dată discuția cu venirea lui Șumudică la Rapid. Și acum, și atunci era una dintre variante.

Acum, am spus că e cea mai bună variantă de antrenor la Rapid. Tot timpul trebuie să pui în balanță și plusuri și minusuri. Eu cred și acum că Marius era cea ma bună variantă”, a spus Daniel Niculae, la Digisport.

Dan Șucu: ”Un lider nu poate fi un băiat bun”

Omul de afaceri îi reproșează fostului președinte că a fost prea înțelegător cu cei din subordine.

”Daniel Niculae este un băiat extraordinar, a făcut multe lucruri bune, sunt convins că va mai lucra cu noi. Nu ne place să ne spălăm rufele în public.

Singurul lucru care nu l-am considerat la locul lui în ceea ce privește postul de conducător a fost diferența dintre un băiat bun și un băiat corect.

Un lider nu poate fi băiat bun, trebuie să fie sever, decisiv, să judece cu aceeași măsură indiferent de situație. Fără prietenie, fără să fie părtinitor. Un băiat bun nu este un conducător bun”, a punctat Șucu.

Poți să fii băiat bun și să fii foarte competent. Trebuie să știi când să arăți nuielușa, dar și când să mângâi pe cineva.
Daniel Niculae

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare