„Bă, unde a luat-o, unde nu a luat-o, a fost penalty”. Gigi Becali, convins că nici greșelile de arbitraj nu mai pot opri FCSB din „goana” pentru titlu. Video

Gigi Becali face scandal din cauza arbitrajului. Este convins că Eduard Radaslavescu trebuia să primească lovitură de la 11 metri la faza în care s-a accidentat. Patronul FCSB este foarte convins că echipa lui va câștiga titlul și spune sus și tare că nici greșelile de arbitraj nu mai pot pune probleme sezonul acesta.

Gigi Becali este convins că FCSB trebuia să primească un penalty în meciul cu Petrolul

FCSB s-a impus doar cu 1-0 în meciul cu Petrolul, după golul marcat de brazilianul Luis Phelipe. „Roș-albaștrii” au avut mari emoții într-un meci extrem de complicat. Eduard Radaslavescu a intrat la pauză în locul lui Octavian Popescu, dar a rezistat pe teren doar 13 minute. Mijlocașul s-a accidentat după atacul lui Guilherme Garutti și a părăsit terenul în lacrimi. Gigi Becali este convins că arbitrul Florin Andrei ar fi trebuit să acorde lovitură de la 11 metri.

„A fost clar penalty! Nu a fost penalty? Din moment ce el dă la poartă și face entorsă… Cum a făcut entorsă? A călcat strâmb, că se vede că nu calcă strâmb! Domne`, că să vezi că i-a luat-o sub spate. Bă, unde a luat-o, unde nu a luat-o, i-a făcut entorsă.

Iar dacă i-a făcut entorsă este lovitură de la 11 metri”; a declarat Gigi Becali, la conferința de presă desfășurată la palatul din Aleea Alexandru.

FCSB se află pe primul loc și are 13 puncte mai mult decât Rapid și 14 peste CFR Cluj. Etapa viitoare, roș-albaștrii vor înfrunta rivala din Giulești, în ultima etapă din sezonul regulat.

„Arbitrajul nu mai contează. Astea sunt lucruri… Noi am știut la ce să ne așteptăm și știm ce trebuie să facem. Noi trebuie să fim valoroși. Dacă nu erau greșelile de arbitraj, aveam 25 de puncte față de Rapid. Avem o echipă foarte valoroasă”, a spus Gigi Becali.

FCSB nu-l va putea folosi etapa viitoare pe fundașul central Siyabonga Ngezana, dar revine Darius Olaru.

Cum va arăta echipa lui Gigi Becali în partida cu Rapid: Târnovanu – Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare