Sign in / Join

Autopsia lui Ekeng, irelevantă: nu se știe de ce a murit dinamovistul!

770
0
Share:

Autopsia în cazul fotbalistului Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morţii, urmând să fie făcute alte teste în regim de urgenţă, inclusiv examen toxicologic, au declarat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

ekeng

Din câte se pare, camerunezul ar fi avut inima foate mărită, ceea ce indică o problemă cardiacă. Cu toate acestea, autopsia în cazul lui nu este deloc relevantă.

Medici de la Institutul Naţional de Medicină Legală(INML) au efectuat, luni, autopsia pe trupul fostului jucător de la Dinamo. Surse apropiate anchetei au declarat că rezultatele obţinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exactă a morţii fotbalistului. Aceleaşi surse spun că nu au fost puse concluzii scrise şi că urmează ca, în regim de urgenţă, să fie făcute alte teste, printre care şi examen toxicologic.

La autopsie a asistat şi un medic venit din Camerun, la cererea familiei. Câteva dintre rudele fotbalistului au fost prezente, luni, la sediul INML, printre ele şi fratele lui Ekeng, urmând ca marţi să ajungă în ţară şi soţia. Sursele citate au declarat că, până la acest moment, nu a fost elaborat un document oficial din parta INML pentru că familia nu a adus, încă, un paşaport al lui Patrick Ekeng.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER