Au venit în sfârșit explicațiile BBC după ironia jenantă la adresa lui Cristiano Ronaldo din timpul EURO 2024! Cum se apără jurnaliștii englezi

Cristiano Ronaldo a fost ironizat pe durata EURO 2024 de BBC într-un mod jenant, de neacceptat pentru el și pentru fanii săi, iar acum jurnaliștii englezi au furnizat primele explicații pentru această chestiune.

Starul în vârstă de 39 de ani a ratat un penalty în prelungirile meciului Portugalia – Slovenia din optimile de finală ale turneului final din Germania, iar la câteva secunde televiziunea engleză a transmis pe grafică oficială a partidei „Misstiano Penaldo”.

Au venit explicațiile din partea BBC după gluma la adresa lui Cristiano Ronaldo

În mod evident, au urmat foarte multe polemici pe seama aceste chestiuni, iar acum, după destul de mult timp trecut de la acel moment, cei de la BBC au considerat în sfârșit că este oportun să ofere anumite explicații.

Ei au transmis că nu au avut intenția de a-l ironiza pe Cristiano Ronaldo, ci a fost vorba pur și simplu despre o glumă reprezentată de un joc de cuvinte ales pentru a acoperi un anumit context.

„A fost pur și simplu intenționată ca un joc de cuvinte, pe care l-am făcut de multe ori pe grafica de analiză. Nu a fost nicio insultă la adresa lui Cristiano Ronaldo”, a fost mesajul transmis de BBC.

Nu doar susținătorii fotbalistului lusitan au reacționat foarte dur în mediul virtual după acel episod, ci chiar și foștii adversari ai lui. De exemplu, John Terry, fostul căpitan al lui Chelsea, a scris pe Instagram la scurt timp după producerea acelui moment mesajul: „BBC, ce ați făcut e o rușine!”.

Starul portughez nu a reușit să marcheze vreun gol în timpul regulamentar la Campionatul European, premieră în cariera lui

După cum se știe deja destul de bine, acel meci dintre Portugalia și Slovenia s-a decis în cele din urmă după executarea loviturilor de departajare. Cristiano Ronaldo a executat primul pentru lusitani, a marcat, luându-și practic revanșa într-o anumită măsură, iar imediat a făcut un gest către fanii portughezi aflați în spatele acelei porți, prin care a dorit să își prezinte scuzele pentru penalty-ul ratat anterior.

Portarul Diogo Costa a apărat trei lovituri de departajare atunci, iar toți cei trei fotbaliști portughezi care au executat au și transformat. Astfel, naționala pregătită de Roberto Martinez s-a calificat în sferturile de finală, acolo unde a fost învinsă însă de Franța, tot după executarea loviturilor de departajare și tot 0-0 la finalul celor 120 de minute de joc.

Așadar, Cristiano Ronaldo a încheiat primul Campionat European din cariera sa la care nu a reușit să marcheze, în afară de golurile marcate la loviturile de departajare. În plus, a fost ultimul astfel de turneu final pentru el, ajuns la vârsta de 39 de ani, după cum chiar el a anunțat recent.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare