Au schimbat antrenorul la Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Cine este, oficial, tehnicianul giuleştenilor pe Arena Naţională | FOTO

Rapidiştii au schimbat antrenorul după eşecul, 0-1, cu Sepsi, acasă. Cristiano Bergodi a fost demis, iar Dan Şucu a anunţat că merge pe mâna lui Bogdan Lobonţ ca antrenor principal până la finalul sezonului, cel puţin.

Dar, surpriză! Pe foaia oficială de joc a derby-ului FCSB – Rapid, altcineva apare în rolul de antrenor al Rapidului: Roberto Berruero.

Cine este Roberto Berruero?

Italianul de 47 de ani este un preparator fizic ajuns în Giulești în 2022. A mai lucrat în România la Sportul Studențesc, Academia Hagi, Viitorul, Vaslui, România U21 și FCU Craiova, dar și la Al-Wahda.

Detaliul de pe foaia de joc împărţită la Arena Naţională este surprinzător. Bogdan Lobonţ este deţinător de Licenţă Pro. El a absolvit şcoala de antrenori de la Coverciano. Tot „Lobby” a şi condus şedinţele de pregătire din zilele premergătoare partidei cu FCSB.

”Promisiunea noastră fermă pentru Lobonț și staff-ul lui este că ei vor continua dacă îndeplinesc obiectivul, prezența în Europa. Lobonț are Coverciano, a mai antrenat, are cunoștințe vaste de fotbal și cunoaște foarte bine clubul, este unul dintre cei mai apreciați români din fotbal în Italia, are relații extraordinare”, a zis şi Şucu despre Lobonţ.

FCSB – Rapid | Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Băluță, Alhassan, Radaslavescu, Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila. Rezerve: Drăghia, Onea, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi. Antrenor: Bogdan Lobonţ

FCSB poate deveni matematic campioană în cazul unei victorii cu rivala din Giulești. Liderul din Superliga are nevoie și de un pas greșit al Universității Craiova, care trebuie să nu își câștige partida cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe.

”Ce mai e de spus? Mai este ceva de spus de meciul de mâine? Am înțeles că Arena Națională va fi sold-out. Gazonul va fi bun. O să fie un meci spectaculos. La final, când o să tragem linie, vom vedea ce se întâmplă.

Emoții sunt mereu. E același nivel de emoție indiferent de meci. Trebuie să vedem cum le gestionăm și eu și băieții”, a spus şi Lobonţ.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare