Au rămas în prima ligă și s-au pus pe transferuri! Dinamo se bate cot la cot cu o rivală pentru o vedetă din SuperLiga

Dinamo a avut parte de un joc total neplăcut la Miercurea Ciuc, 0-0 cu Csikszereda, dar și-a îndeplinit obiectivul, menținerea în Superliga. Odată cu finalul partidei, „câinii” s-au pus pe treabă și caută cele mai bune transferuri. Gicu Grozav (33 de ani) se va întoarce miercuri din vacanță și are de ales între Petrolul și Dinamo.

Gicu Grozav, bogat în oferte

Odată ce campionatul este terminat, conducerea alb-roșilor va urma să facă transformări în lot. Administratorul Andrei Nicolescu a transmis imediat după finalul partidei, că se va face o analiză amplă și se vor lua măsuri. Inclusiv el, Zeljko Kopic și jucătorii vor fi analizați.

Oficialii lui Dinamo vor începe negocierile pentru transferuri, încercând să nu mai repete eșecurile din ultimele două stagiuni de mercato. Printre fotbaliștii pe care Dinamo i-a luat în calcul deja se află și Gicu Grozav, căruia i-a expirat angajamentul cu Petrolul Ploiești. Mijlocașul a mai fost de două ori jucătorul lui Dinamo, în 2015 și 2018.

Ultima partidă disputată, în tricoul alb-roșiilor, a lui Gicu Grozav a fost meciul de Cupa României cu Csikszereda, în care fotbalistul s-a numărat printre cei ce au ratat la loviturile de departajare.

Dennis Politic: ”A fost cel mai urât meci din viața mea”

Dennis Politic a dezvăluit că va avea o discuție cu Andrei Nicolescu pentru a stabili ce va urma. Politic este dorit de mai multe echipe din Liga 1.

„Ne-am atins obiectivul, am rămas în Liga 1 și asta e cel mai important. Sincer să fiu, cred că este cel mai urât meci din viața mea. Nu m-am apărat niciodată cum m-am apărat aici.

Cum am mai spus, nu trebuia să fim în aceasta situație, am avut multe puncte pe final de meci. Trebuie mai multă concentrare. Mă bucur că am rămas în Liga 1. Nu a fost un meci plăcut nici pentru noi, nici pentru fani. Le mulțumim încă o dată că au fost până aici.” a declarat Dennis Politic, la finalul partidei cu Csikszereda.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare