Sign in / Join

Astra va avea antrenor la meciul cu Steaua

517
0
Share:

poza 2 pentru astraSuspendat pentru implicarea în dosarul pariurilor sportive, tehnicianul Marius Şumudică va reveni din nou la conducerea echipei Astra Giurgiu, după ce Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis reducerea sancţiunii dictate de Comisia de Disciplină.

“Decizia ne-a fost comunicată verbal, după-amiază voi fi la antrenament. Sunt fericit. S-a ridicat sancțiunea până la data de 8 iunie, parcă … iar din 8 iunie sunt suspendat două luni. Amenda s-a redus la 50.000 de lei, cred, nici nu m-a interesat. Mă întorc la muncă, mi-era dor de băieți, de iarbă, de tot ceea ce înseamnă fotbal”, a spus Șumudică la aflarea veştii.

„Admite recursul declarat de Șumudică Marius Ninel. Desființează Hotărârea CDE nr.3/29.02.2016. Sancționează antrenorul Șumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (două) luni și penalitate sportivă de 50.000 lei. În temeiul art.37.4 din RD, având în vedere acordul expres al părților, suspendă executarea prezentei hotărâri pentru o perioadă de 3 luni, începând cu data de 08.03.2016. Ia act că reccurentul nu solicită cheltuieli de judecată. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare”, a fost decizia comisiei, întrunită marţi, 8 martie 2016.

Datorită acestei hotărâri, Şumudică va putea lua loc pe bancă la meciul cu Steaua, de miercuri, din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Antrenorul giurgiuvenilor a fost sancționat în urma cu aproximativ o săptămână, pe 29 februarie, de către Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și 100.000 amendă pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele federaţiei.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER