Sign in / Join

Astra are ofertă DE MILIOANE pentru Alibec

576
0
Share:

Campioană a României pentru prima dată în istoria clubului, Astra Giurgiu începe să devină un nume tot mai căutat pe piața transferurilor.

alibec

Echipa se pregătește de participarea în Liga Campionilor, dar s-ar putea să o facă fără cel mai important nume din lot. Este vorba despre internaționalul Denis Alibec (26 de ani), aflat pe lista de achiziții a mai multor grupări din Europa. Cea mai tentantă ofertă vine din Rusia. Un club cu pretenții la cupele europene pune pe masă 2,2 milioane de euro ca să-l cumpere pe Alibec până începe Campionatul European din Franța.

Totuși, sunt șanse mici să se perfecteze transferul, mai ales că patronul Ioan Niculae urmărește grupele Ligii Campionilor. Cu un lot puternic și puțină șansă la tragerea la sorți, Astra Giurgiu poate ajunge la „masa bogaților”. Asta înseamnă venituri garantate de cel puțin 10 milioane de euro! „Da, este o ofertă pentru Alibec, de vreo 2,2 milioane de euro, dar nu vrea să-i dea drumul domnul Niculae. Oferta e de la o grupare din Rusia”, a recunoscut antrenorul Marius Șumudică.

Altfel, tehnicianul campioanei Astra a vorbit şi despre posturile pe care vrea să le întărească înainte de debutul campaniei europene: „Avem nevoie de un fundaş dreapta, pentru că Pedro Queiros nu e suficient de ofensiv şi mă gândesc să iau și un al doilea vârf”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER