Sign in / Join

Astra, obligată de Steaua să bată ASA

579
0
Share:

Învinsă la Giurgiu de Astra și eliminată de Dinamo din Cupa României, Steaua continuă să spere la titlu, singurul obiectiv major rămas în picioare pe acest final de sezon.

astra

Pe o Arena Națională dezolant de goală (au fost puțin peste 3000 de spectatori), campioana en-titre a trecut la pas de Viitorul Constanța. Trupa lui Gheorghe Hagi a oferit aceeași replică palidă ca în precedentele dueluri cu Steaua. Fără chef de joc, Viitorul a încasat primul gol al meciului de la Fernando Varela, în chiar primul minut de joc. La jumătatea reprizei, Alex Chipciu a majorat diferența, tabela fiind închisă de Gregory Tade, în minutul 67.
Viitorul a jucat aproape o repriză în zece oameni, după ce atacantul Vlad Rusu (ex-Steaua) a fost eliminat în minutul 51; avea doar șase minute de când intrase pe teren, la pauză.
În buna tradiție „roș-albastră”, jucătorii lui Reghecampf au acuzat, la finalul meciului, o conspirație anti-Steaua. Tonul l-a dat Gabi Tamaș: „Mai sunt șanse la titlu, dar noi trebuie să batem tot. Dacă ASA, Pandurii și Dinamo vor juca la 100%, va fi greu să fie învinse de Astra. Mă tem, bineînțeles, că nu vor da tot. Toți au pică pe Steaua, dar pică să aibă în teren, nu în afara terenului. Să arate în teren că sunt fotbaliști!”. Resemnat, Gigi Becali a comentat degajat victoria cu Viitorul: „Acest meci n-a fost câștigat de noi, ci de Sfântul Mucenic Gheroghe. El ne-a adus victoria. Astra nu poate avea presiune, are șase puncte avans, joacă degajat. Astra nu mai poate pierde campionatul decât dacă ni-l dă Dumnezeu nouă. Să vedem dacă Dumnezeu vrea să ni-l dea… Mizez pe dreptate, pe niște lucruri de dreptate, n-are rost să spun acum de ce, că nu e frumos, că iar intru în polemici”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER