Sign in / Join

Astra Giurgiu, trei trofee în doi ani

580
0
Share:

Astra Giurgiu a sărbătorit primul său titlu de campioană în stil de mare echipă: a trecut la pas de Dinamo, scor 4-2, în ultimul meci din etapa a noua a fazei play-off-ului!

astra.giurgiu

La finalul partidei, echipa lui Marius Șumudică a primit trofeul de campioană a României, tricourile și medaliile de campioni. Vicepreședintele LPF, Robert Pongracz, a oferit tricourile, iar secretarul general Justin Ștefan a înmânat medaliile de campioni. Căpitanul Astrei, Valerică Găman, a fost primul care a ridicat trofeul de campioană.

Astra, club înființat în 1921 la Ploiești, s-a mutat în 2012 la Giurgiu. Gruparea de la Dunăre mai avea în palmares două trofee – Cupa și Supercupa României, ambele câștigate în 2014. Giurgiu devine al 13-lea oraș campion din fotbalul românesc.

Astra, care terminase pe primul loc și la finalul sezonului regulat, va evolua din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

  • Antrenorul Marius Șumudică a folosit în acest sezon următorul lot de jucători: Silviu Lung jr., George Gavrilaș, Ionuț Boșneag (portari), Pedro Queiros, Geraldo Alves, Junior Morais, Cristi Oros, Valerică Găman, Adrian Scarlatache, Ricardo Alves (fundași), Iulian Roșu, Takayuki Seto, Boubacar Mansaly, Fernando Henrique Boldrin, Damien Boudjemaa, Florin Lovin, Alexandru Ioniță 2, Alexandru Stan, Filipe Teixeira, Alexandru Dandea, William De Amorim, Romario Moise, Fwayo Tembo (mijlocași), Denis Alibec, Daniel Florea, Daniel Niculae, Constantin Budescu (atacanți).
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER