Astra Giurgiu l-a transferat pe fundașul Gabriel Enache, liber de contract de la începutul lunii septembrie

63
0
Share:

Astra Giurgiu a anunțat, joi, transferul fundașului dreapta Gabriel Enache (29 de ani), liber de contract de la începutul lunii septembrie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

În comunicatul emis de formația giurgiuveană, se menționează că Enache a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Astfel, fundașul se întoarce la Astra, club la care a mai evoluat în perioada 2012-2016. Ulterior, acesta a fost transferat de FCSB, unde a fost legitimat timp de două stagiuni.

Enache a primit încuviinţarea UEFA de a deveni liber de contract la începutul lunii septembrie, după 14 luni petrecute la Partizan Belgrad. Sezonul trecut, din februarie şi până la finalul lunii mai, fundaşul dreapta a evoluat sub formă de împrumut la Dunărea Călăraşi, formaţia care a retrogradat în Liga 2.

Citește și: Lovitură dură pentru Lucian Mîndruță! Acuzat de răspândirea de știri false .

Gabriel Enache şi-a început cariera la CS Mioveni, iar în 2012 a fost transferat de Astra. După aproape 140 de meciuri la formaţia giurgiuveană şi trei trofee câştigate (titlul în Liga 1, Cupa şi Supercupa României), fundaşul a fost transferat de FCSB. Din 2018 au urmat experienţe în străinătate, la Rubin Kazan şi Partizan Belgrad, însă Enache nu a reuşit să se impună

În sezonul actual, sub comanda lui Dan Alexa, la Astra Giurgiu evoluează mai mulţi fotbalişti experimentaţi, precum Denis Albec, Constantin Budescu, Gabriel Tamaş, Florentin Matei sau Mihai Răduţ.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER