Sign in / Join

Astra Giurgiu, coșmarul unei supercampioane din Europa

873
0
Share:

Olympique Lyon a avut de-a lungul anilor probleme cu echipele din Europa de Est în competițiile continentale, scrie „France Football”, publicație care amintește că formația franceză a fost eliminată de Astra Giurgiu, în 2014, în play-off-ul Europa League.

11232

Astra a obținut atunci o calificare surprinzătoare, acesta fiind unul din cazurile în care Lyon nu s-a putut impune în duelurile cu echipe din Europa de Est, scrie revista din Hexagon în ziua în care O.L. o întâlnește acasă pe Dinamo Zagreb în Liga Campionilor.

„În tur, Lyon nu reușește să se impună în fața jucătorilor Astrei, fiind învinsă acasă (1-2), în ciuda deschiderii scorului semnată Malbranque în minutul 26. Nu este de ajuns: Fatai egalează cu o reluare cu dreptul (min. 71), apoi căpitanul Budescu a înscris din penalty, după un fault comis de Grenier (min. 81). Returul este puțin mai convingător. Lyon domină, Ferri înscrie singurul gol al meciului (min. 23), dar echipa este lipsită de șansă în fața porții. Victoria la diferență de un gol nu este suficientă pentru ca jucătorii lui Hubert Fournier  să se califice”, rezumă France Foootball dubla manșă din urmă cu doi ani.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER