ASA Tg.Mureș, transfer de cupele europene

676
0
Share:

Gruparea ASA Târgu Mureș l-a transferat pe portarul portughez Pedro Mingote, venit din postura de jucător liber de contract.

mingote - asa tg. mures

„În urma plecării lui Eduard Stăncioiu la Steaua, conducerea clubului a demarat negocieri pentru aducerea unui alt portar cu experiență. Este vorba de portughezul Joao Pedro Mingote Ribeiro, în vârstă de 36 de ani. Pedro Mingote a venit la ASA din postura de jucător liber de contract, actele privind legitimarea acestuia fiind în fază avansată, sperându-se chiar utilizarea lui în partida de miercuri, din sferturile Cupei Ligii, cu CFR Cluj”, se menționează pe site-ul citat.

Portarul portughez Pedro Mingote s-a despărțit la finalul ediției trecute a Ligii 1 de Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a evoluat timp de nouă sezoane. De-a lungul carierei, el a mai îmbrăcat tricourile formațiilor Leiria, Naval, Ovarense, Dragoes, Moreirense și Lousada.

  • În altă ordine de idei, ASA Târgu Mureș anunță că a reziliat de comun acord contractul cu Raul Costin, jucător transferat în această vară.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER