Așa arată echipa ideală din SuperLiga, sezonul 2023/2024! Campioana FCSB are cei mai mulți fotbaliști

FCSB a reușit să câștige primul titlu de campioană din 2015 și până în prezent, iar Gigi Becali vrea să ajungă acum în grupele Champions League, o competiție care a ocolit în ultimii ani fotbalul din România.

FCSB, cinci jucători în echipa ideală a SuperLigii

După 9 ani de așteptare, FCSB a ridicat din nou trofeul de campioană deasupra capului, la capătul unui sezon excelent. Pentru parcursul avut, bucureștenii au avut 5 jucători selecțați în primul 11 ideal realizat de SuperLiga, organizatorul primei ligi din România.

Echipa ideală a fost completată de câte doi jucători de la CFR, Universitatea Craiova și Rapid, după cum urmează:

  • Târnovanu – Braun, Ngezana, Dawa, Bancu – Olaru, Muhar – Otele, Mitriță, Coman – Rrahmani.

FCSB -PAOK, posibil duel în turul doi preliminar din Champions League

Elevii lui Elias Charalambous vor intra în competiție din primul tur și vor evolua pe 9/10 iulie, respectiv 16/17 iulie, din postura de echipă cap de serie. În cazul în care va trece de această etapă, FCSB va pierde acest statut și poate da peste campioana Greciei, PAOK Salonic, în turul secund, echipa lui Răzvan Lucescu.

  • Acest lucru poate fi posibil doar dacă FCSB avansează în turul doi preliminar

Lista posibililor oponenți ai roș-albaștrilor din primul tur preliminar cuprinde următoarele echipe: Dinamo Minsk din Belarus, Celje din Slovenia, Panevezys din Lituania, Ordabassy din Kazahstan, Vikingur din Islanda, Virtus din San Marino sau campioanele din Luxemburg și Gibraltar.

De menționat este că, în cazul în care va fi eliminată în acest prim tur preliminar din Champions League, campioana României va „retrograda” până în turul doi din Conference League.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare