Arena Națională va ‘fierbe’ duminică seară într-un meci al orgoliilor: Ocupantele locului secund, FCSB și U. Craiova se bat pentru cele mai importante puncte

258
0
Share:

FCSB şi U Craiova se înfruntă în meci direct, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în etapa a XXV-a a Ligii I. Aproxinmativ 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meci, potrivit mediafax.

Citește și: Traian Băsescu, reacție dură la adresa ultimelor OUG pe legile justiției:’Ultima OUG este odioasă’

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat numărul spectatorilor care vor veni să asiste la meci de pe stadion, demontând “pista” lansată de olteni, conform cărora vor veni nu mai puţin de 10.000 de fani din Bănie în Capitală.

“Ne omoară frigul. Ne duceam peste 30.000 dacă nu era frig. Vor fi până în 20.000. Multora li s-a făcut lehamite că au văzut ce s-a întâmplat în seara asta. Din datele pe care le am eu, s-au solicitat de la Craiova 2.600 de bilete şi s-au vândut 1.500. Vor fi probabil 2.500. Nu vor fi 10.000, nici măcar 5.000”, a declarat Mihai Stoica, la DigiSport.

FCSB – U Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre FCSB și Universitatea Craiova, cu aproximativ 200 de jandarmi.

Accesul suporterilor echipei FCSB se va face doar prin intrările situate pe bd. Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din bd. Pierre de Coubertin va fi rezervată suporterilor echipei Universitatea Craiova, transmite Jandarmeria Capitalei. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply