Arbitrul Dragoș Istrate a băgat zâzanie între olteni

988
0
Share:
istrate

Istrate, un arbitru care încă nu a convins că are valoare (Credit foto: prosport.ro)

Și bătuți, și învrăjbiți. Oltenii de la CS U Craiova nu au putut să cadă la un acord pe tema vinovaților pentru înfrângerea (1-2) suferită pe teren propriu, în fața lui FC Voluntari. Jucătorii s-au grăbit să își asume responsabilitatea, acordând o „felie” de vină și băncii tehnice. „Nici noi nu am jucat nimic. Nu știm ce se întâmplă, jucăm din ce în ce mai prost. Nu este Emil Săndoi singurul vinovat, toți suntem vinovați”, a declarat Nicușor Bancu la Dolce Sport.
„Îi contrazic pe jucătorii mei. Azi a fost o viciere de rezultat, nu e pentru prima dată când ni se întâmplă. Arbitrii au reușit să aducă o echipă care juca un fotbal frumos într-o situație grea. Repet, este viciere de rezultat! La primul gol a fost ofsaid clar, iar la faza penalty-ului, Kay a atins mingea. Ca să nu mai spun că trebuia roșu la Kone. Arbitrul i-a spus unui jucător de la noi că din cauza lui a stat șase etape suspendat”, a fost opinia tranșantă a lui Săndoi.
La rândul său, managerul general Felix Grigore a propus ca echipa să nu se prezinte la următorul meci din Liga I, în semn de protest.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER