Sign in / Join

Aproape să se repete cazul Ekeng! David Ginola, la un pas de tragedie

537
0
Share:

David Ginola, fostul fotbalist al echipelor Paris Saint Germain, Newcastle, Tottenham, Aston Villa şi Everton, a suferit un stop cardiac pe un teren de fotbal din Mandelieu, în apropiere de Cannes.

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

Martorii susţin că David Ginola s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat de către cei prezenţi pe teren. Până la sosirea ambulanţei, care l-a transportat pe fotbalist în Monaco, la spitalul Prinţesa Grace, au trecut 15 minute.

Jean Philippe Lustyk, un jurnalist francez, a oferit detalii despre incident, într-o intervenţie televizată la emisiunea “L’Équipe du Soir”: „A fost resuscitat pe gazon! Nu avea puls. Salvarea a ajuns la teren după 15 minute de la incident. Iar acum nu putem şti ce se va întâmpla. David este stabil, însă e în comă. A fost un atac de cord, a suferit un infarct pe teren. A căzut în faţa noastră. Contrar a ceea ce s-a anunţat pe reţelele de socializare, mai ales de către agentul său, este într-o stare gravă. În niciun moment el nu a fost într-o situaţie bună. Ei au fugit spre el şi s-au asigurat că nu-şi înghite limba, iar apoi i-au făcut masaj cardiac, când au văzut că nu are puls. Deci în aceste 15 minute cruciale, înainte să ajungă salvarea, ei l-au menţinut în viaţă. Acum nu putem şti ce se va întâmpla cu David”, a povestit Philippe Lustyk.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER