Aparate fitness inSPORTline

555
0
Share:

Transformarea siluetei nu este un proces care se petrece miraculos sau are loc peste noapte. Este nevoie de efort si perseverenta pentru a ajunge sa poti spune ca ai obtinut forma fizica pe care ti-o doresti. Cat ai o alimentatie bine pusa la punct si faci sport macar 3 zile pe saptamana, vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Sala de fitness vine la pachet cu cateva dezavantaje majore, pe care fiecare dintre noi le percepe in functie de propriul fel de a fi. Unul dintre ele este distanta la care se situeaza sala fata de casa sau de locul de munca, altul ar fi faptul ca nu te simti in largul tau acolo. Indiferent de motiv, este important sa ne facem exercitiile intr-un mediu in care ne simtim bine, astfel incat toata atentia noastra sa fie axata pe ceea ce avem de facut.

Antrenamente pentru un corp armonios

Si acasa poti face cardio si poti lucra cu greutati. Orice exercitiu efectual la sala poate fi interpretat si acasa. In plus nu ne putem plange ca nu exista aparate fitness care sa ne permita sa facem sport in propria locuinta. Intradevar este putin ma complicat atunci cand intra in discutie antrenamentele de forta, deoarece aparatele fitness pentru cresterea masei musculare ocupa mai mult spatiu, insa acest lucru nu trebuie sa va impiedice, doarece se gaseste un aparat potrivit pentru acasa pentru orice parte a musculaturii doresti sa o modelezi. Probabil ca atunci cand ai cautat intr-un magazin online articole sportive ai vazut o serie de echipamente care nu sti exact ce parte a corpului lucreaza, astfel ca am ales sa va explicam cateva functii ale unora dintre ce mai de utilizate aparate de fitness.

Aparatul de vaslit

Este un aparat cardio, ce imita perfect miscarea vaslitului, antrenand intreg corpul. Acesta este un aparat foarte solicitant, dar in egala masura cu multe beneficii, mai als pentru muschii din partea superioara a corpului. Insa miscarile de vaslit nu au efect doar acestor muschi ci ii solicita si pe cei inferiori. Fiind un aparat atat de complex nu este de mirarea ca majoritatea celor care fa sport il prefera.

Bicicleta eliptica

Bicicleta eliptica pare sa fie vedeta absoluta a aparatelor de fitness. Si pe buna dreptate! Conform unor studii citate de greatist.com, bicicleta eliptica ofera cel putin 18 beneficii pentru organism; creste ritmul cardiac mai eficient decat o banda de alergare si imbunatateste forma fizica cel putin la fel de repede ca stepperul.

Banda de alergare

Daca obisnuiesti sa alergi, dar vremea nu tine cu tine, banda de alergare este perfecta pentru tine. Avantajele sunt, numeroase: poti monitoriza pana in cele mai mici detalii programul sportiv, progresul pe care il faci si numarul de calorii arse. Cu toate acestea, daca alergarea nu iti face placere sau te predispune la anumite tipuri de accidentari, alege un aparat mai prietenos cu articulatiile tale.

Banca de abdomene

Aceasta este unul dintre aparatele de fitness cel mai des utilizate pentru abdomen. Se recomanda atat incepatorilor, cat si sportivilor experimentati, aceasta intarind musculatura din zona trunchiului.

Acest aparat de fitness are numeroase beneficii pentru intreg corpul, precum: cresterea rezistentei la efort; lipsa presiunii suplimentare pe oase, ligamente, incheieturi, accelerarea metabolismului, etc. Este foarte bun pentru realizarea  exercitiilor variate, pentru fiecare zona a abdomenului in parte si chiar si pentru spate.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER