Anunț de ULTIMĂ ORĂ a lui Gheorghe Hagi: Ianis a luat decizia în privința transferului

38
0
Share:

Gheorghe Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi  în străinătate și este convins că episodul Fiorentina nu se va mai repeta, potrivit gsp.ro.

Tânărul fotbalist este la un pas să plece de la Viitorul, iar Hagi senior a anunțat că decizia finală se află în mâinile fiului său și va fi luată în zilele ce urmează.

„L-am întrebat dacă e pregătit și mi-a zis Da, sunt pregătit pentru orice. Eu cred că se va adapta repede și echipa care o să îl ia va ști să îl scoată în evidență.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai folosite medicamente poate fi fatal! Cum îți dai seama că ai o intoleranță la aspirină

Mâine vom lua decizia finală. E exclus să rămână la Viitorul! Nu se va mai întâmpla ce a pățit la Fiorentina, pentru că este dorit insistent.

A trecut prin multe lupte, bătălii și asta te face să fii mai matur și mai puternic. Pe mine m-a surprins la Europene. În repriza a doua alerga mai mult. A terminat foarte bine meciurile, mult mai proaspăt”, a spus Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport.

Doar două meciuri a jucat Ianis Hagi la Fiorentina, într-un sezon și jumătate petrecut în Serie A. Gheorghe Hagi și-a răscumpărat fiul, plătind două milioane de euro.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: ‘Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm’

Întrebat dacă mama lui Ianis, Marilena, are un cuvânt de spus în ceea ce privește transferul în străinătate, Gheorghe Hagi a răspuns: „Ea e șefa, știe tot. Noi suntem cu munca. Îl susține pe Ianis”.

În momentul de față, Ianis Hagi este în discuții avansate cu Spartak Moscova, dar a primit oferte important și din Anglia și Spania.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER