Sign in / Join

Antrenorul tenismenului Robin Haase, arestat pentru crimă!

529
0
Share:

Lumea tenisului este consternată după aflarea veştii că antrenorul unui cunoscut tenismen din circuitul ATP a fost arestat. Acesta este suspectat că a ucis un milionar pentru a scăpa de datorii făcute la poker!

robin haase

Mark de Jong este antrenorul lui Robin Haase (nr.59 ATP) și a fost arestat de polițiști, fiind suspectat că l-a ucis prin înjunghiere pe milionarul Koen Everink, fostul director al agenţiei de turism Eliza Was Here.

Conform ro.pokernews.ro, Mark de Jong avea datorii de 80.000 de euro la Koen Everink, bani pe care i-ar fi pierdut la poker. Potrivit sursei citate, Everink l-a ameninţat pe Mark de Jong că va face publică dependenţa acestuia de jocuri de noroc dacă nu îi va plăti banii împrumutaţi. Trupul neînsufleţit al milionarului Koen Everink a fost găsit pe 4 martie la reşedinţa acestuia din Bilthoven (Olanda). Pe 24 martie, Mark de Jong a fost arestat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, în timp ce se întorcea de la Miami împreună cu elevul său, tenismenul olandez Robin Haase. Haase ar fi trebuit să evolueze în Masters-ul de la Miami, dar a trebuit să se retragă din turneu din pricina unei accidentări.

  • Mark de Jong fusese anterior audiat de poliţie în cazul asasinatului, el afirmând că pe 3 martie se afla la reşedinţa lui Everink pentru a urmări meciul de fotbal dinte Feyenoord Roterdam și AZ Alkmaar. Totodată, el a susţinut în timpul audierii că văzuse personaje dubioase în preajma casei, declaraţie ce a stârnit suspiciune din partea anchetatorilor.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER