Antrenorul român al momentului, afirmaţie prin care se apropie şi mai mult de banca FCSB-ului. Gigi Becali trebuie să ia o decizie cu Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, omul care a câştigat titlul cu PAOK Salonic, ar putea întâlni FCSB în preliminariile Ligii Campionilor. Antrenorul de 55 de ani este sigur că noua campioană a României a continuat parcursul sportiv al Stelei.

O eventuală „dublă” FCSB – PAOK Salonic s-ar putea juca în cazul în care FCSB va trece de turul 1, unde adversarii sunt accesibili, formația lui Elias Charalambous fiind cap de serie. Trupa din Salonic își va începe aventura europeană în turul doi al Champions League, unde este cap de serie, statut pe care FCSB îl pierde în această fază.

Lucescu jr. spune că „Steaua reprezintă România”

FCSB și PAOK au disputat o partidă de pregătire în cantonamentul premergător sezonului 2023-2024. În Olanda, scorul a fost 1-1. Florinel Coman a marcat pentru formaţia pregătită de Charalambous şi Pintilii.

„Orice adversar va fi tras la sorți ne poate pune probleme, atât timp cât nu e tratat cu maximum de seriozitate și respect. Nu mă tem de absolut nici o echipă în Europa, eu trebuie să fiu atent și echilibrat.

Indiferent de adversar, fie Steaua sau altul, noi trebuie să fim foarte pregătiți, să jucăm la fel cum am făcut-o până acum. Doar așa putem obține rezultate. Steaua reprezintă România, este campioana. Obiectivul nostru este reprezentat de grupele acestei competiții, trebuie să o luăm pas cu pas. Meciul următor este întotdeauna cel mai important.

Am 55 ani, am plecat acum 12 ani din fotbalul românesc, pentru mine, FCSB este Steaua. Așa văd eu lucrurile”, a spus Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.

Afirmaţia lui Răzvan Lucescu l-ar putea convinge pe Gigi Becali să se gândească şi la varianta de antrenor Răzvan Lucescu, la un moment dat, după ce, până acum, a spus că nu vrea să aducă dinamovişti sau rapidişti la echipă.

Ce clauză de reziliere are Răzvan Lucescu

Dacă se va întâmpla vreodată să lucreze la FCSB, atunci acest moment va veni, probabil, peste mulţi ani. Răzvan Lucescu este un tehnician cu cotă foarte bună şi în Europa, şi în Asia. Antrenorul român are o clauză de 2 milioane de euro pentru vestul Europei şi de 4 milioane de euro pentru piaţa asiatică.

„Clauza este 2 milioane de euro pentru Europa de Vest, 4 milioane de euro pentru celelalte. Nu știu, am contract, așa că nu m-a interesat nicio discuție până acum cu nimeni, n-am vorbit cu niciun impresar. Oricum, cine vrea să mă ia, trebuie să vorbească cu patronul”, a declarat Răzvan Lucescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare