Sign in / Join

Antrenorul Irinei Begu îi răspunde Simonei Halep

597
0
Share:

Acuzat de Simona Halep că a fost prea gălăgios în timpul partidei, antrenorul Irinei Begu, Adrian Cruciat, a declarat că nu a fost intenția lui să o deranjeze pe a șaptea jucătoare a lumii.

cruciat begu

În timpul meciului cu Begu, Halep s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicaţii constant, deşi regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a plâns şi de modul în care se manifestă colega ei de la echipa României de Fed Cup. De asemenea, a recunoscut şi la finalul partidei faptul că a fost perturbată de acel moment. „Nu a fost intenţia mea să deranjez pe nimeni, dar nici nu mă consider vinovat cu ceva, eu doar am încurajat-o pe Irina. Este adevărat că, atunci când încurajezi pe cineva, mai scapi şi câte o indicaţie, din dorinţa de a fi alături de jucătoarea pe care o antrenezi, e greu să te abţii să nu comentezi. Am auzit ce a zis Simona, că a protestat în legătură cu loja unde se afla echipa noastră, dar nu înteleg. Fiecare are dreptul la o opinie, nu vreau să zic mai mult. Nu am zis nimic urât legat de Simona, nici vorbă, nu văd cum aş fi putut să o deranjez. Cred că sunt chestii care trebuie să rămână pe teren, nu trebuie să facem tevatură. În plus, este problema arbitrului, care trebuia să zică dacă era ceva neregulamentar. Ar fi trebuit să primesc avertisment pentru «coaching» dacă aş fi făcut ceva greşit. Fiecare antrenor duce la limită aceste prevederi privind indicaţiile sau încurajările. Inevitabil mai scapi o vorbă!”, a reacționat Adrian Cruciat.

  • Întrebat dacă acest incident va afecta relaţia dintre Simona Halep şi Irina Begu, inclusiv în vederea meciurilor din Cupa Federației, Cruciat a precizat: „Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Sunt nişte aspecte inerente atunci când eşti pe teren, fiecare jucătoare a vrut să câştige, a existat tensiune. În două-trei zile, acest episod va fi uitat”.

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER