Antrenorul Barcelonei dă vești proaste: Lionel Messi s-a accidentat

224
0
Share:

Tehnicianul lui FC Barcelona, Ernesto Valverde (55 de ani), a declarat, duminică, în urma amicalului cu Napoli, că Lionel Messi este accidentat și nu va fi alături de echipă în debutul noului sezon.

SONDAJ CURS – Iohannis și PNL domină topul. Bătălie mare pentru accederea în turul II. Cum stau partidele și care este mulțumirea față de președinte și premier

Căpitanul catalanilor nu a luat parte la cele două meciuri amicale disputate cu Napoli și încheiate cu 2-1, respectiv 4-0, în favoarea Barcelonei. Messi încearcă să se recupereze după o accidentare la gambă, suferită în timpul antrenamentelor.

Întrebat despre Messi, Valverde a spus, în conferința de presă, că: ”Mi-ar plăcea să fie plecat în vacanță, însă este accidentat”.

”Mi-ar plăcea să fie aici și să contăm pe el în meciul de vineri, împotriva lui Athletic Bilbao, însă este greu de crezut”, a mai spus Valverde.

După meciul cu Napoli, Ernesto Valverde a lăudat performanțele noului venit în lotul Barcelonei, Frenkie de Jong: ”A arătat că este un jucător foarte bun. Poate juca pe orice poziție. Cred că am făcut un transfer reușit”.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply