Antrenamente spartane pentru jucătorii FCSB-ului! Thomas Neubert i-a epuizat pe campionii României

FCSB se află în cantonamentul din Olanda, iar campionii României așteaptă cu nerăbdare primele meciuri oficiale din sezonul 2024/2025.

FCSB trage tare în cantonamentul din Olanda

Până atunci însă, elevii lui Elias Charalambous trebuie să facă față antrenamentelor conduse de Thomas Neubert, preparatorul fizic al echipei. Neamțul este recunoscut pentru intensitatea exercițiilor pe care le folosește, iar ultimele imagini puse de FCSB nu mai au nevoie de nicio descriere.

Concret, fotbaliștii FCSB-ului lucrează foarte mult la capitolul forță și mai puțin cu mingea, cel puțin în această primă perioadă a cantonamentului.

Fotbaliștii FCSB-ului vor sta în cantonament până pe 29 iunie, iar pe 4 iulie vor avea primul meci oficial, contra Corvinului, în Supercupa României.

FCSB a băgat spaima în jurnaliștii din San Marino

FCSB și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League și va evolua împotriva celor de la AC Virtus, campioana din San Marino.

Acest duel a fost analizat imediat de către jurnaliștii din San Marino, iar aceștia au avut doar cuvinte mari la adresa FCSB-ului. Campioana României a fost numită drept cea mai puternică echipă care a evoluat vreodată împotriva lui AC Virtus, iar clubul lui Gigi Becali a fost asociat cu Steaua și palmaresul acesteia.

AC Virtus Acquaviva va juca împotriva unei mari echipe din Europa, Steaua București (n.r. FCSB), în preliminariile Ligii Campionilor. 27 de titluri, 23 de cupe ale României, O Cupă a Campionilor 1985/1986 și o Supercupă UEFA. Echipa lui Luigi Bizzotto din San Marino va întâlni cea mai de succes echipă cu care ne-am confruntat vreodată”, a notat presa din San Marino.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare