Sign in / Join

Anghelache știe ce va face Lucescu: „Vă confirm 100% că…”

576
0
Share:

Considerat cel mai bun prieten al lui Mircea Lucescu, fostul oficial dinamovist Constantin Anghelache știe ce va face antrenorul român la vară, după ce se termină sezonul în Ucraina.

Lucescu

Anghelache este convins că „Il Luce” va pleca de la Șahtior, indiferent de rezultatele obținute în acest final de sezon. Mai mult, ex-președintele lui Dinamo știe și unde va lucra antrenorul român, însă a refuzat să dea mai multe detalii. „Vă confirm 100% că Mircea Lucescu va pleca la finalul acestui sezon, la sfârşitul lui mai. Ştiu unde pleacă, dar nu este cazul să spun. Are oferte cum n-a avut niciodată. Nu se pune problema să vină la echipa naţională”, a dezvăluit C-tin Anghelache.

Mircea Lucescu a scris cea mai importantă pagină din istoria clubului Şahtior Doneţk. În cei 12 ani petrecuţi pe banca formației din Ucraina, cel mai titrat antrenor român în activitate a câştigat opt titluri, patru cupe naționale, şapte Supercupe şi o Cupă UEFA (2009). De asemenea, a fost numit de patru ori antrenorul anului în Ucraina.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER