Angel Luis Vizcay, fost manager al echipei Osasuna, a recunoscut că echipa a aranjat mai multe meciuri

55
0
Share:

Angel Luis Vizcay, fost manager al echipei Osasuna, a recunoscut în fața legii că, pe vremea în care era oficial al clubului din La Liga, a ajutat la aranjarea unor meciuri, anunță MEDIAFAX.

Acestea au avut loc între anii 2012-2014, iar Osasuna a plătit sute de mii de euro pentru salvarea de la retrogradare. „Toate sumele acestea erau discutate în consiliul director. ” , a declarat Vizcay, iar meciurile în cauză au fost făcute publice. În sezonul 2012-2013, Osasuna a aranjat trei partide, dintre care doar una în care era implicată direct.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Presa din Spania notează că oficialii au oferit sume importante și formațiilor care întâlneau contracandidatele Osasunei la retrogradare. În stagiunea încheiată în vara anului 2013, s-au plătit 700.000 de euro. Scenariul s-a repetat și în următorul sezon, când Osasuna avea, din nou, probleme cu retrogradarea. De data aceasta, s-au plătit 900.000 de euro pentru același „pachet” de trei meciuri, două în care era implicată Osasuna, iar una în care se întâlneau alte două echipe.

În ciuda banilor plătiți la finalul sezonului 2013-2014, Osasuna nu s-a salvat și a retrogradat în liga secundă din Spania.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply