Andrei Nicolescu, replică devastatoare pentru Cornel Dinu! Motivul pentru care „Procurorul” îl atacă neîncetat pe administratorul special de la Dinamo: „Are o poveste cu tatăl meu”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, i-a oferit o replică lui Cornel Dinu, fostul mare fotbalist și antrenor al echipei din „Ștefan cel Mare”, după atacurile lansate de acesta în ultima perioadă în spațiul public.

Cel poreclit „Procurorul” este unul dintre cei mai duri critici ai actualei conduceri de la clubul alb-roșu, iar în urmă cu doar câteva zile a folosit cuvinte foarte aspre pentru a descrie activitatea depusă de acționari în acest sezon.

Andrei Nicolescu, replică pentru Cornel Dinu: „Trăiește o problemă personală”

Întrebat în legătură cu acest subiect, Andrei Nicolescu a spus că nu își dorește să intre într-o contră cu Dinu, invocând anumite probleme de sănătate pe care le-ar avea „Mister”.

De asemenea, cu aceeași ocazie, administratorul special de la Dinamo, acționar „Red & White”, a apreciat că toate aceste atacuri venite dinspre Cornel Dinu ar reprezenta rezultatul unei frustrări avute de acesta din cauza tatălui lui Andrei Nicolescu.

„Nu mai am nicio părere, domnul Dinu trăiește o problemă personală, nu știu ce are dânsul acolo. Are o poveste cu tatăl meu și are ceva frustrări. Nu vreau să intru într-o polemică. Are dânsul destule probleme de la gândurile pe care și le face”, a spus Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Analiza făcută de fostul antrenor înainte de meciurile din ultima etapă a play-out-ului

Cornel Dinu a spus în linii mari, fără a folosi exact aceste cuvinte, că, în opinia sa, Andrei Nicolescu nu are nicio legătură cu fotbalul și că din acest motiv nu ar fi trebuit să ajungă într-o astfel de postură la Dinamo.

De notat totuși este că fostul mare internațional român a folosit chiar și termenul de „handicapați” când s-a referit la actualii conducători ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Este o situație unică ca în ultima etapă să se joace astfel de meciuri, la aceeași oră, în care sunt 4-5 echipe angajate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

După părerea mea situația în care a ajuns Dinamo este explicabilă pentru că a apelat la niște conducători care voiau să se numească conducători de fotbal handicapați din alte puncte de vedere, voiau să aibă o jucărie fotbalistică pe care n-au avut-o când erau mici.

Vlad Iacob era un copil liniștit, nu era un specialist, făcea lucruri echilibrate, nu sărea peste cal. Nicolescu nu a vrut să fie conducător de fotbal, a încercat să fie și fotbalist și n-a reușit. A adus niște jucători supracotați”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare