Sign in / Join

Andreea Chițu o face KO pe Simona Halep

562
0
Share:

În contrareplică la refuzul Simonei Halep de a merge la Jocurile Olimpice, judoka Andreea Chițu anunță că nimic nu o va împiedica să concureze pentru România la competiția din Brazilia.

chitu andreea

„După câte știu eu, virusul Zika afectează doar femeile însărcinate. Eu nu fac parte din această categorie. În concluzie, voi merge să lupt la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro fără teamă de acest virus”, a spus Chițu. „Nu am primit din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român vreo informație în legătură cu acest subiect. Desigur, am auzit și eu discuțiile privind opiniile unor sportivi legate de acest pericol potențial. Eu acum vorbesc doar în numele meu. Voi merge la Rio să concurez și sper să obțin o performanță bună”, a mărturisit multipla medaliată europeană și mondială.

Declarațiile au fost făcute la o dezbatere care a avut loc la București privind creșterea încrederii de sine pentru tinerele din țara noastră prin intermediul sportului, în cadrul unei campanii intitulate „Continuă să lupți ca o fată”.

„Ca un sfat dat tuturor fetelor, să nu uite că prin intermediul sportului pot învinge multe obstacole în viață”, a mai spus Chițu.

  • Andreea Chițu (28 ani) este una dintre favoritele la medalii în limitele categoriei 52 kg la J.O. de la Rio. Chițu a obținut anul acesta bronzul la „europenele” de la Kazan, dar palmaresul său mai cuprinde două medalii de argint și una de bronz la „mondiale”, precum și două titluri de campioană europeană, o medalie de argint și încă una de bronz.

Simona Halep, cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, ar putea renunța la participarea la Jocurile Olimpice (5-21 august) de teama virusului Zika, după cum a anunțat constănțeanca.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER