Andrea Compagno a văzut pe cine vrea să aducă Gigi Becali în locul său și a reacționat! Pe cine îl vede cel mai potrivit

Gigi Becali (65 de ani) vrea să se întărească semnificativ în linia ofensivă în această vară, iar patronul FCSB-ului are mai multe nume importante pe listă.

Andrea Compagno a dat verdictul: cine este cel mai potrivit atacant pentru FCSB

Louis Munteanu, Florin Tănase sau Denis Alibec sunt variantele luate în calcul de FCSB, ultimul având însă șanse minime să se înțeleagă cu Gigi Becali. Despre opțiunile campioanei României a vorbit și Andrea Compagno, fostul golgheter al roș-albaștrilor.

Aflat în prezent în China, Compagno este de părere că Tănase ar fi cel mai potrivit pentru FCSB în momentul de față, însă nici variantele Alibec și Munteanu nu îi displac italianului.

„Toţi trei pe care i-a enumerat sunt jucători care au făcut foarte bine în acest campionat şi sunt jucători buni, cu nume. Poate Alibec, pentru că a fost la Steaua (n.r. FCSB), dar vine după o schimbare. Nu ştiu, cel mai sigur că performează poate fi Tănase, în 2-3 ani a înscris 20 de goluri.

Dacă vrei unul sigur care marchează cred că ar trebui să fie el, dar nu ştiu el dacă e interesat sau nu pentru că joacă în Arabia, care este un campionat foarte important, nu ştiu dacă vrea înapoi la FCSB. Pentru FCSB ar fi bine unul din aceşti trei jucători. Şi Munteanu e mai tânăr, dar a făcut bine.”, a declarat Compagno, pentru Orange Sport.

Gigi Becali a pierdut o avere după plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

În vara anului 2022, Gigi Becali plătea 1.5 milioane de euro pentru aducerea lui Andrea Compagno de la FCU Craiova. Chiar dacă a fost cel mai bun marcator al echipei în acest sezon, italianul a intrat apoi în dizgrația patronului și, în cele din urmă, a fost vândut pentru doar 120.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare