Andrea Compagno a aflat de la Baeten de ce a retrogradat FCU Craiova: ”Înțeleg perfect care e problema!”

Andrea Compagno (28 de ani) a ținut legătura cu foștii colegi de la FCU Craiova. Fostul atacant al FCSB, transferat între timp în China, la Tianjin Jinmen Tiger, crede că schimbările dese de antrenori ar fi una dintre explicațiile pentru ”tragedia sportivă” traversată de clubul lui Adrian Mititelu.

FCU Craiova ar fi avut nevoie de un singur punct pentru a-și fi dat măcar șansa barajului. Cotată chiar cu șanse la playoff, echipa a retrogradat în cele din urmă, în urma unui eșec dezarmant cu Hermannstadt. Imediat după ultima etapă, Adrian Mititelu a dat de înțeles că ia în calcul chiar renunțarea la echipă.

Andrea Compagno, despre retrogradarea Craiovei: ”Un moment foarte urât”

Între cei afectați de situația din Bănie este Andrea Compagno. Chiar dacă plecat de la club din 2022, italianul a dezvăluit că ține legătura cu mai mulți dintre foștii colegi. Între aceștia, și William Baeten, mijlocașul dorit de Gigi Becali.

”Dacă te referi la patron, nu i-am scris nimic. Este un moment foarte urât. La cum i-am cunoscut eu pe ei, nu mi s-a părut bine să le scriu imediat. O să le scriu, am citit că trebuie să se gândească dacă continuă sau nu.

Fratele iubitei mele are tricou. Când se duce îmi trimite poze, când îmbracă acest tricou. Pentru noi a însemnat foarte mult, ca om şi ca fotbalist. Pentru mine a fost o dezvoltare de carieră.

Înţeleg perfect care e problema. E unul dintre puţinii patroni care bagă tot din buzunar. Şi când se întâmplă o tragedie sportivă, trebuie să se gândească. Cred şi sper să continue”, a declarat atacantul vândut de Gigi Becali în China, conform Orange Sport.

  • 2 milioane de euro este cota lui Andrea Compagno, conform Transfermarkt.

Adrian Mititelu, vizat de Compagno

Cunoscut pentru graba cu care face schimbări pe banca tehnică, Adrian Mititelu este arătat cu degetul de Compagno:

”Pentru asta nu am putut să cred cum s-a sfârşit sezonul. Pentru mine era o echipă foarte bună, care se putea bate la play-off. Au mulţi… Bauza, Baeten, Bahassa.

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate că schimbările de antrenor. Nu vreau să zic nimic, doar cine a fost acolo la echipă poate să ştie.

Toate condiţiile sunt foarte bune acolo. Nu le-a lipsit niciun ban. Mi-am scris cu Baeten, cu care am rămas în foarte buna relaţie şi el era foarte afectat. El în ultima perioadă era şi căpitanul. Aceşti trei jucători cred că pot să joace la toate echipele din România.”, a mai spus Compagno.

  • 5 goluri în 7 meciuri a reușit Compagno în tricoul lui Tianjin Tiger

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare