Andone și-a ales secunzii la Dinamo

938
0
Share:

La mai bine de două săptămâni de la instalarea sa pe banca lui Dinamo, Ioan Andone s-a decis asupra colaboratorilor pe care îi va avea.

andone

Astfel, „Fălcosul” a ales să lucreze alături de Iulian Mihăescu și Silviu Ion, anunță FC Dinamo pe site-ul oficial. Cătălin Grigore este noul antrenor cu portarii la Dinamo, în timp ce italianul Paolo Potocnikse va ocupa de pregătirea fizică a jucătorilor. „FC Dinamo le mulțumește domnilor Marian Ioniță (antrenor portari) și Radu Vasilcan (preparator fizic) pentru activitatea la clubul din Ștefan cel Mare”, se arată în încheierea comunicatului.

Reunirea lotului dinamovist este programată în această după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, iar vineri, 10 iunie, jucătorii vor efectua vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, din Capitală.

Până la începutul sezonului viitor, Dinamo se va pregăti la baza sportivă de la Săftica (11-17 iunie), urmând ca apoi să efectueze două turnee în Slovenia, mai întâi la Maribor (19-28 iunie), iar apoi la Pohorje (1-13 iulie).

Share:

Leave a reply