Sign in / Join

ANAF vinde stadionul vicecampioanei ASA

877
0
Share:

În încercarea de a recupera creanțele bugetare restante, ANAF scoate la vânzare stadionul echipei ASA Târgu Mureş, vicecampioana Ligii 1, licitația publică fiind programată pentru data de 18 aprilie.

ASA stadion

ASA Târgu Mureş a anunţat declanşarea procedurii de insolvenţă, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Clubul a acumulat datorii care se cifrează la aproape 500.000 de euro, iar echipa este în pericol să piardă, vară, toţi jucătorii, care vor pleca liberi de contract. Mureşenii pot rămâne şi fără stadionul Trans-Sil, după ce Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş a anunţat că va organiza, pe 18 aprilie, o licitaţe publică în care va încerca să vândă bunuri care aparţin societăţilor cu datorii, printre care şi stadionul pe care joacă în acest moment Adrian Mutu.

Aflat în proprietatea „Asociaţiei Club Sportiv Trans-Sil” şi descris ca „grup sanitar, bazin pentru baie, vestiar sportiv, culoar de acces, sediu administrativ si vestiar arbitrii, magazie de materiale centrală termică, tribuna C, tribuna D, tribuna E”, stadionul a fost evaluat la 4.543.000 de lei, adică aproximativ un milion de euro, preţ de la care va începe şi licitaţia. Mai mult, cum societatea care administrează echipa de fotbal, Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mures”, are datorii la Fisc, la aceeaşi licitaţie vor fi scoase la vânzare şi băncile de rezerve de la stadion, care costă în jur de 1.000 de euro.

  • Conducerea clubului ASA a anunţat că, din sezonul viitor, formația se va baza pe jucători tineri, iar obiectivul va fi supravieţuirea în Liga 1. În plus, conform regulamentului, gruparea ardeleană nu va mai putea evolua în sezonul viitor al cupelor europene chiar dacă se va clasa pe un loc care i-ar da acest drept.

ASA Târgu Mureş a anunţat, pe 23 martie, prin intermediul unui comunicat d presă, că există suma de 7 milioane de lei în conturile clubului, dar aceste fonduri sunt blocate din cauza unui proces care se află pe rolul instanţei.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER