Sign in / Join

Ana-Maria Brânză, resemnată înainte Olimpiadă

813
0
Share:

Spre deosebire de Jocurile Olimpice de la Londra, când a mers plină de entuziasm și s-a întors în țară cu un amărât de loc 6, Ana-Maria Brânză nu mai face nicio promisiune înaintea întrecerii de la Rio.

Ana Maria Branza

Vedeta echipei naționale de spadă a organizat marți o conferință de presă în care a vorbit despre competiția din Brazilia: „Londra nu o vom uita, o să o purtăm în spatele nostru câți ani vom aveam. De aceea, referitor la Rio, nu vreau să mai promit nimic. Merg la Rio să văd ce se întâmplă. Eu am avut experiența copilului la Atena în 2004, când am avut ocazia să văd cum arată o competiție ca Jocurile Olimpice, apoi la Beijing am urcat pe podium, acolo unde mi-am dorit toată viața, dar am ajuns la Londra cu speranțe și am plecat de acolo în genunchi. Așa că, de data asta, îmi doresc ca Rio să ne surprindă pe toți. Cu siguranță mergem acolo hotărâte și determinate să facem ce nu am făcut data trecută. Dar fără promisiuni și fără să plecăm cu medaliile la gât. De data asta, vrem să ne întoarcem cu medaliile, nu să plecăm cu ele la Rio. Cu Dumnezeu înainte, vom vedea ce o să iasă!”.

Spre deosebire de Ana-Maria Brânză, Simona Gherman, și ea o componentă de bază a echipei României, a declarat că este optimistă în ceea ce privește participarea la J.O: „Eu am încredere în noi, atât la individual, cât și la echipe. Am demonstrat de atâtea ori că putem. Dar, dacă ne aducem aminte de ce a fost acum patru ani, într-adevăr, acum suntem mai rezervate în a da pronosticuri”.

Federația Română de Scrimă i-a prezentat, marți, pe cei cinci sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Rio: Ana-Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu (componentele echipei de spadă feminin) și Tiberiu Dolniceanu (sabie individual).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER