Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul al doilea al calificărilor turneului de tenis de la Seul

167
0
Share:

Ana Bogdan, locul 142 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Jaqueline Cristian, locul 210 WTA şi cap de serie numărul 10, au acces, sâmbătă, în turul al doilea al turneului de categorie WTA International de la Seul, anunță news.ro.

Bogdan a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-0, pe sud-coreeana Dabin Kim, locul 336 WTA, în primul tur, după 57 de minute de joc.

În faza următoare, Bogdan va evolua cu spaniola Lara Arruabarrena, locul 177 WTA şi cap de serie numărul 7.

Cristian a eliminat-o, tot cu 6-1, 6-0, de sud-coreeana Yeong Won Jeong, locul 956 WTA, beneficiară a unui wiuld card, în prima manşă, după un meci de 48 minute.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

Cristian va avea o misiune dificilă în manşa a doua, în care va evolua cu principala favorită a calificărilor, Timea Babos din Ungaria, locul 92 WTA.

În schimb, Alexandra Cadanţu, locul 286 WTA, a fost întrecută în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-2, de a doua favorită a calificărilor, Danka Kovinici din Muntenegru, locul 116 WTA, într-o oră şi 11 minute.

În calificările de la Seul participă şi Patricia Maria Ţig, locul 140 WTA şi cap de serie numărul 5, care dă piept în primul tur cu Samantha Murray din Marea Britanie, locul 296 WTA.

Accederea în manşa a doua a calificărilor este recompensată cu un premiu de 1.020 de dolari şi cu 12 puncte WTA. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc 600 de dolari fiecare şi câte un punct WTA.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply