Amical al FCSB cu echipa de Liga a III-a Progresul Spartac

198
0
Share:

La finele acestei săptămâni, Progresul Spartac va avea parte de un meci amical de lux împotriva vicecampioana ţării, FCSB informează mediafax.

După cum se ştie, campionatul Ligii I este întrerupt, deoarece este pauză pentru meciurile naţionalei cu Lituania (sâmbătă, 17 noiembrie, ora 21:45, la Ploieşti) şi Muntenegru (marţi, 20 noiembrie, ora 21:45, la Podgorica), în Liga Naţiunilor. Astfel, FCSB a căutat o partidă de antrenament pentru a-şi menţine jucătorii valizi într-o formă fizică optimă.

Pentru echipa lui Nicolae Dică a fost foarte la îndemână varianta Progresul Spartac, una dintre echipele bune de la nivelul Ligii a 3-a. Bleu-albaştri aflaţi pe locul 5 în Seria a 2-a a Ligii 3, cea în care Rapid este lider, au etapă liberă în acest week-end, deoarece aveau planificată o dispută cu CSO Bragadiru, care, însă, s-a retras din campionat.

Astfel, conducerile celor două cluburi au căzut de acord pentru susţinerea unui meci amical sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 11:00. Jocul va avea loc la baza ARCOM Berceni. FCSB II, echipa satelit, va juca tot acolo, cu o zi mai înainte, de la ora 14:00, un meci oficial cu Sportul Chiscani, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 3.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply