Sign in / Join

Alibec, cerut de o forță a Germaniei

625
0
Share:

Astra Giurgiu adulmecă grupele Ligii Campionilor, însă are probleme în a-și păstra cel mai important jucător.

13083323_890453077767785_6323796070098256343_n

Artizan al cuceririi titlului, Denis Alibec este ofertat de tot mai multe cluburi. Conducerea giurgiuvenilor are pe masă o propunere concretă de la VfL Wolfsburg, nemții fiind dispuși să achite 4,5 milioane de euro pentru atacantul pe care Anghel Iordănescu nu vrea să-l ia la Euro. Salariu tentant și pentru jucător: 1,2 milioane de euro pe sezon!

De internaționalul român s-a interesat și Zenit, dar rușii sunt dispuși să-l cumpere numai după ce Mircea Lucescu semnează contractul și vine antrenor la Sankt Petersburg.

Conducerea Astrei anunță, însă, că fotbalistul nu este de vânzare. Totuși, greu de crezut că Ioan Niculae va respinge oferte din ce în ce mai consistente pentru „giuvaierul” său. „Am decis, împreună cu domnul Niculae, să refuzăm orice ofertă venită pe adresa lui Denis Alibec. Ne dorim să-l putem utiliza în preliminariile Champions League și, în funcție de ce se va întâmpla, vom lua o hotărâre. Până atunci, nu contează ce oferte primim, domnul Niculae ne-a transmis să nu le luăm în calcul. Denis este și el de acord să rămână la noi pentru a putea juca în Liga Campionilor”, susține Petre Buduru.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER