Sign in / Join

Alexa le-a dat o veste proastă fotbaliștilor de la Rapid

860
0
Share:
alexa-12

Dan Alexa, unul dintre cei mai tineri antrenori din Liga 1, 36 de ani (Credit foto: opiniatimisoarei.ro)

Dan Alexa crede că are șanse mari să promoveze cu Rapid în prima ligă. „Le-am spus deja celor din conducere că este foarte important să transferăm în iarnă trei-patru jucători pe care să ne bazăm şi în prima ligă, ca să nu ne trezim în vară că avem nevoie de zece sau chiar de 15 fotbalişti pentru a face faţă”, a spus Alexa într-un interviu acordat pentru renasterea.ro.
Declarația nu a picat tocmai bine pentru actualii componenți ai lotului giuleștean, care, judecând după vorbele antrenorului, nu ar face față în primul eșalon.
Tehnicianul a vorbit și despre fosta sa echipă, Poli Timișoara: „Din punctul meu de vedere, nici nu se poate pune problema să retrogradeze. N-am văzut altă echipă care să fie superioară Timişoarei, cred că principala problemă aici este cea financiară. Şi nu este vina nimănui pentru apariţia acestui necaz, a fost acea decizie a Curţii de Conturi care a blocat finanţarea”.
Alexa a recunoscut că intrase în depresie când a demisionat de la Poli, după 0-4 cu Viitorul: „Eram dezamăgit, nu aveam o stare foarte bună. A venit însă propunerea de la Rapid, pe care am acceptat-o pe loc. Sper să nu am parte de perioade lungi de stat acasă, deşi în viaţa unui antrenor există şi astfel de momente”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER