Alex Băluţă dezgroapă securea războiului cu Mihai Rotaru, înainte de CSU Craiova – FCSB, în etapa a 8-a din play-off, de la ora 21.00

Alex Băluţă (30 de ani) a fost unul dintre remarcaţii de la FCSB, în acest sezon, când roş-albaştrii au câştigat titlul de campioni după o aşteptare de 9 ani.

El a marcat 6 goluri în 29 de meciuri şi a oferit şi 4 assist-uri. A venit la FCSB vara trecută, din poziţia de jucător liber de contract.

De ce nu a semnat Băluţă cu CSU Craiova

Fost fotbalist la Universitatea Craiova, Alex Băluţă ar fi putut ajunge tot în Bănie înainte de transferul la formaţia patronată de Gigi Becali. Mijlocaşul ofensiv şi Mihai Rotaru nu s-a mai înţeles însă.

„Așa a spus dânsul (n.r. că FCSB nu a făcut o ofertă superioară financiar Craovei), așa a considerat că trebuie să spună. Așa s-a simțit dânsul la momentul respectiv (n.r. trădat).

Craiova a fost prima opțiune pentru mine, domnul Rotaru o știe, dar nu ne-am înțeles. Nu am mai vorbit cu Mihai Rotaru și nici nu-mi doresc să mai am vreodată o discuție. Am rămas dezamăgit de ce am auzit la televizor în acea perioadă.

Dacă domnul Rotaru a considerat că trebuie să vorbească în felul ăsta despre mine… Mihai Rotaru nu a vrut să-mi dea bani la semnătură, nu avea nicio legătură cu jocurile.

Eu am familie, am doi copii acasă, dânsul a fost la nunta mea și nu poți să spui niciodată asemenea lucruri despre mine”, a declarat Băluţă pentru fanatik.ro.

A rupt prietenia cu Mitriţă

Transferul lui Alex Băluţă la FCSB a însemnat şi că fotbalistul a „ars” mai multe „punţi”. Pe lângă „ruptura” de Mihai Rotaru, jucătorul roş-albaştrilor s-a distanţat şi de Mitriţă, cu care a fost prieten.

„Sunt apropiat de majoritarea băieților. Nu mai ținem legătura atât de mult. Vorbeam cu Ivan, cu Bancu, cu Screciu. Cu Mitriţă s-a rupt orice fel de legătură! Nu mai contează, nu mă interesează. A fost o discuție, dar nu mai dau curs acum. Asta a fost”, a mai zis Băluţă pentru sursa amintită.

Băluţă, coleg în atacul FCSB-ului cu Louis Munteanu?

Gigi Becali (65 de ani) a recunoscut că a intrat în discuții cu oficialii celor de la Fiorentina pentru a-l transfera pe atacantul Louis Munteanu (21 de ani).

Liderul suporterilor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a afirmat că s-ar bucura dacă un jucător precum Louis Munteanu s-ar transfera la formația sa favorită.

„Noi o să îl primim ca pe orice alt jucător care vine la FCSB. Asta înseamnă să fii fotbalist. Să joci bine, să dai goluri și să ajungi la o echipă mare. Ce dacă ne-a bătut? Acum dacă ne-a bătut, nu mai are voie la noi? Ba da. Vine la noi, o să fie bine primit și îl încurajăm să joace cât mai bine.

Dacă marchează goluri și este ce trebuie în teren, cum e Florinel Coman sau cum sunt ceilalți jucători de la noi, de ce să nu îi strigăm și lui numele și să îl încurajăm la fiecare meci?”, a declarat Gheorghe Mustață.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare