Alertă la naționala României! Un titular a ieșit „șifonat” de la ultimul antrenament. Edi Iordănescu poate avea probleme mari

România continuă să aibă emoții înaintea debutului la EURO 2024, acolo unde va juca împotriva Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00.

Nicușor Bancu a ieșit șchiopătând de la ultimul antrenament

După ce Denis Alibec și Andrei Burcă au acuzat probleme medicale și nu au făcut toate antrenamentele de când s-au alăturat lotului, acum, Edi Iordănescu se confruntă cu o altă problemă. Potrivit Fanatik, Nicușor Bancu a avut anumite dureri și a ieșit șchiopătând de la ultimul antrenament făcut la Wurzburg.

Staff-ul lui Edi Iordănescu speră ca Nicușor Bancu să fie apt pentru meciul cu Ucraina. Selecționerul îl mai are pentru acea zonă a terenului pe Deian Sorescu, cel care a venit și el accidentat de la echipa de club și a avut nevoie de câteva zile de repaus pentru a-și reveni.

Denis Alibec apare ca accidentat pe site-ul oficial UEFA

Unul dintre aceștia este Denis Alibec, iar fotbalistul a lipsit din amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein. Mai mult, atacantul s-a antrenat separat la prima ședință de pregătire din Germania, iar pe site-ul UEFA apare că încă este accidentat, ceea ce înseamnă că va rata partida cu Ucraina.

Totul se întâmplă după ce atacantul a venit la lot cu o rană la picior și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-i curăța zona afectată. Chiar dacă au trecut două săptămâni de atunci, Denis Alibec pare că nu este refăcut în totalitate.

George Pușcaș, Denis Drăguș și Daniel Bîrligea sunt ceilalați atacanți convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein, dar și pe lista preliminară pentru EURO 2024.

37 de meciuri și 5 goluri reprezintă cifrele lui Denis Alibec la naționala României, pentru care a debutat în anul 2015.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare